Uspješan ZG Auto Show 2018

Large 3050472b 322c 4b65 bbd3 4e2be8d5fcda
Povratak na novosti

I na ovogodišnjoj manifestaciji Hyundai je privukao izniman broj posjetitelja na svoj štand!

Razlog tome svakako su i dvije ekskluzivne domaće premijere koje su izravno iz Ženeve dopremljene u Zagreb - Hyundai i30 Fastback i Hyundai KONA Electric.

Treća generacija modela Hyundai i30 sa standardnom i karavanskom izvedbom već je odlično prihvaćena kod kupaca, a sa novom verzijom "i30 Fastback" Hyundai je prikazao je novu dimenziju luksuza u kompaktnoj klasi. Trenutno je Hyundai i30 Fastback jedini model u svojoj kategoriji koji nudi izgled premium-sportske limuzine sa velikim i pristupačnim prtljažnikom, a sve to prati iznimno pristupačna cijena. Motorna ponuda i količina opreme svidjet će se mnogim zaljubljenicima u novu tehnologiju, a profinjen dizajn pozicionira ga uz modele luksuznih brandova. Hyundai i30 Fastback započinje sa prodajom već za nekoliko tjedana, a prve količine u prodajnim salonima očekuju se u svibnju.

Hit model KONA nedavno je predstavljen u potpuno električnoj izvedbi EV i uskoro će biti ponu?en domaćim kupcima kao jedna od najpovoljnijih ponuda na tržištu električnih vozila. Proizvo?ač je pripremio dvije izvedbe motora - snaga 136 KS uz doseg do 340 km ili snaga 204 KS uz doseg do 540 km, što su iznimne performanse za ovu kategoriju automobila. KONA Electirc zadržala je prepoznatljiv izgled standardnog modela, no uvedeni su aerodinamični dodaci na prednjem i zadnjem dijelu vozila, kao i posebno dizajnirani aluminijski naplaci uz koje je dodatno smanjen otpor zraka oko karoserije. Uz novi dizajn instrumentne ploče, novost je i visoki središnji greben izme?u prednjih sjedala na kojem je inače pozicija za ručicu mjenjača. 

Gamu električnih modela upotpunio je Hyundai Ioniq EV koji se uz hibridnu opciju od nedavno može kupiti i kao potpuno električna izvedba sa autonomijom do 250 km.

Kupcima su predstavljene i posebne "navijačke" izvedbe modela Hyundai i10 GO! - Hyundai i20 GO! - Hyundai i30 GO! u atraktivnoj metalik plavoj boji, specijalno opremljene prigodom predstojećeg Svjetskog Nogometnog Prvenstva u Rusiji.

Popularni terenci Hyundai Tucson i veći brat Hyundai Santa Fe bili su osobito okupirani posjetiteljima, a zbog skorog dolaska novog nove generacije osobito privlačna bila je akcijska ponuda za Santa Fe (MY-2017) sa izdašnim popustima na vozila sa lagera.

Pozitivni dojmovi i velik interes pokazatelji su da Hyundai radi odličan posao, pa je za očekivati i još jednu uspješnu poslovnu godinu!