Promotivni prodajni uvjeti za novi HYUNDAI i10

Large 08873384 7202 4c16 88ec 984a15972611
Povratak na novosti

Sa super cijenom od 79.990 kn i vrhunskom sigurnosnom opremom uvjerljivo započinje karijeru!

Biti najbolji i nekoliko godina zadržati tu poziciju u borbi sa oštrim konkurentima često puta nije ostvarivo - ali novi Hyundai i10 pokazuje svoj talent i kondiciju na najbolji način. Potpuno novi dizajn i temeljito presložene tehničke postavke opet su ga postavile na vrh klase, gdje pri usporedbi sa svim izravnim suparnicima dolaze do izražaja dimenzije, unutrašnji prostor, kao i uvjerljive vozne karakteristike.

A sve to dostupno je po promotivnim uvjetima sa iznimno povoljnom cijenom od 79.990 kn. Za razliku od brojnih sličnih modela koji u početnim verzijama budu potpuno ogoljeni od opreme ili uopće nisu dostupni za naručivanje - novi Hyundai i10 dolazi vrhunski opremljen i raspoloživ je u svim verzijama.

Čak i početni paket opreme "Select" iznenađuje uređenjem složenim na razini automobila iz više klase, a uključuje: KLIMA UREĐAJ, TEMPOMAT, 6 ZRAČNIH JASTUKA, LKA UPOZORENJE U SLUČAJU NE NAMJERNOG IZLASKA IZ VOZNE TRAKE, FCW UPOZORENJE U SLUČAJU OPASNOSTI OD NALETA NA VOZILO ISPRED, DAW UPOZORENJE VOZAČA NA UMOR, HBA AUTOMATSKO UPRAVLJANJE DUGIM SVIJETLIMA, HAC POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI, AUTOMATSKO PALJENJE SVIJETALA U SUMRAK, te kvalitetan audio sustav, el. pokretane prednje prozore i daljinsko zaključavanje sa protuprovalnim alarmom. Kao i do sada, uvijek dolazi u praktičnoj karoserijskoj izvedbi sa 5-vrata.

Novi i10 prvi je Hyundai model koji u serijskoj opremi ima ugrađen sustav E-Call za automatsko pozivanje hitne službe u slučaju prometne nesreće, sukladno novim standardima za nova vozila koje propisuje EU.

Za više informacija kontaktirajte prodaju vozila na tel: 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr