Nova Hyundai Kona - premijerno u salonu Kotromanović

Large 4a60f83a ea88 4d8c 8bc2 5d6adccef4cf
Povratak na novosti

Od sredine srpnja dostupni su prvi izložbeni modeli!

Nakon službene novinarske promocije upriličene 27.06.2023. prvi primjerci nove generacije hit modela Hyundai Kona počeli su pristizati u domaće prodajne salone.

„Svemirski dizajn“ (kako komentiraju mnogi) upada u oko već na fotografijama, a dojam u živo još je boji i nastavlja se na WOW efekt kojeg je već pokazala posljednja izvedba Tucsona. Vidjeti novu Konu definitivno je wow!

Uz brojne opcije personalizacije novu Konu moguće je složiti baš po vlastitom ukusu, a upravo takav je i prvi prezentacijski automobil kojeg imamo na raspolaganju: KONA Premium Plus N-Line

Vrhunska oprema koju sadrži pozicionira ga u vrh klase obzirom da posjeduje svu modernu tehnologiju za pomoć vozaču, uključujući nadzor mrtvog kuta, kamere 360 za pogled oko vozila, asistenciju za sigurno izlaženje iz parkirnog mjesta, adaptivni tempomat povezan sa navigacijom i po prvi put u nekom Hyundai modelu tu je – In Cabin Camera, sustav koji prati ponašanje vozača i reagira u slučaju dekoncentracije ili umora. Podaci sa kamere omogućuju bržu reakciju uređaja za asistenciju i skraćuju vrijeme potrebno za izbjegavanje nesreće.

„N-Line“ nadogradnja donosi sve vanjske elemente lakirane u boju vozila, poseban dizajn prednjeg i zadnjeg branika, uz kabinu uređenu sa sportskim stylingom – sjedala obučena u alkantaru, crnu oblogu krova i crvene dekoracije kojima se naglašava ekskluzivnost ove izvedbe.

Premium audio sustav sa 8 zvučnika potpisuje specijalist Bose, pa je i akustični ugođaj na visokom nivou – a sva sjedala nude opciju grijanja, dok su prednja i električno podesiva u svim smjerovima. Po prvi put Kona nudi automatsko otvaranje vrata prtljažnika što je dio opreme prezentacijskog vozila.

Pogonsku grupu čini provjereni agregat 1.0 T-GDi sa 120 KS uparen sa odličnim automatskim mjenjačem 7-DCT.

Za više detalja kontaktirajte prodaju vozila na tel. 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr