N-Line sportski styling za novi Hyundai i20

Large 994cb9e4 7e13 4f23 9fec a64d46e7411e
Povratak na novosti

Za ljubitelje sportskog stila – ponuda opreme proširena je atraktivnim paketom „N-Line“!

Personalizacija automobila u nastojanju da se izdvoje iz mase sličnih – mnogim vlasnicima je često vrlo drag hobi, a Hyundai je sa serijom „N-Line“ omogućio da se i potpuno novi i20 tvornički može opremiti brojnim dodacima bez potrebe za lutanjem po raznim web shopovima. Hyundai i20 „N-Line“ paket moguće je naručiti uz izvedbe „Style“ ili „Premium“ sa značajno povoljnijom doplatom nego kada se elementi dodatne opreme nabavljanju pojedinačno.

Također, svi detalji „N-Line“ paketa pokriveni su tvorničkim Hyundai jamstvom u trajanju 5 godina.

Po uzoru na super-sportski i20N – izvedba „N-Line“ donosi vrlo sličan izgled, a posebno je naglašen aerodinamičkim dodacima na prednjem i zadnjem braniku – kao i pragovima, a tu je i vizualno dorađen zadnji svjetlosni sklop sa zatamnjenim elementima i led rasvjetom. Posebno dizajnirani aluminijski naplaci su u dimenziji 17 cola i uključuju niskoprofilne gume 215/45 R17 koje garantiraju iznimnu stabilnost na zavojitim cestovnim dionicama.

Lak-crna boja korištena je za izvedbu vanjskih retrovizora i središnjeg usisnika zraka na prednjem braniku, a ti detalji idealno se nadopunjuju sa dvobojnom izvedbom karoserije uz crni krov. Zadnji dio vozila dodatno je obilježen sportskim ispušnim sustavom sa dvostrukim završetkom.

Pogled u unutrašnjost otkriva zanimljivo okruženje podređeno upravo vozaču gdje dominiraju sportski volan, ručica mjenjača i parkirne kočnice dekorirani u „N-Line“ dizajnu sa kožnim oblogama prošivenim cvenim koncem. Primjereno sportskom ugođaju – pedale (gas/kočnica/spojka) su izvedene od aluminija, kao i odmarač za lijevu nogu. A crveni prošavi prisutni su i na sjedalima, koja su već i kod standarnog i20 odlično profilirana.

Hyundai i20 N-Line u domaćim prodajnim salonima dostupan je za naručivanje od ožujka 2021. i može se kombinirati uz sve izvedbe motorizacije.