Kraljevska Ponuda za HYUNDAI BAYON

Large c1d3412a 6411 4cb8 b63c fd326365a6ba
Povratak na novosti

Paket pogodnosti donosi uštedu do 1.000 €!

Urbani crossover Hyundai Bayon osvojio je kupce odličnim prostorom i fer cijenom, a uz osebujan izgled još uvijek je vrlo originalna pojava na cesti. Od početka studenog i ovaj model može se kupiti uz odličnu prodajnu akciju „KRALJEVSKA PONUDA“ – a nakon perioda dugih čekanja na isporuku, napokon su rokovi dopreme skraćeni i većina vozila koja su pripremljena za ovu posebnu ponudu već su stigla na lager.

Kako bi ponuda zaista bila "Kraljevska" - Hyundai se pobrinuo svakom Kupcu osigurati poseban tretman, pa umjesto Kupca plaća baš sve troškove koji se pojavljuju u postupku registracije vozila.

Hyundai Bayon - KRALJEVSKA PONUDA uključuje:

  • Policu obveznog osiguranja Allianz

  • Policu full-kasko osiguranja Allianz

  • Godišnji porez na motorna vozila

  • Uslugu prve registracije vozila

Prva registracija ne uvjetuje odlazak vozila na stanicu za tehnički pregled, ali podrazumijeva plaćanje naknade za ceste, kao i ekološku naknadu, kao i izdavanje registracijskih pločica, te prometne dozvole - što također plaća Hyundai u ime Kupca. Dakle, osim cijene vozila koju plaća - Kupac nema apsolutno nikakvih dodatnih troškova koji se obično pojavljuju u procesu stavljanja vozila u promet i time ostvaruje uštedu od najmanje 1.000 € (ovisno o vrijednosti vozila).

Uvjeti akcije traju od 02.11.2023. i važe za ograničenu količinu vozila do isteka zalihe, a sva vozila sa lagera dostupna su za isporuku odmah.

Za više informacija kontaktirajte prodaju vozila na tel. 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr