HYUNDAI TUCSON N-Line Limited Edition

Large c03b5bd1 1251 457c 92dd 9c6382490012
Povratak na novosti

Limitirana serija dostupna za isporuku odmah!

Prvu tržišnu godinu novi Hyundai Tucson odradio je sa vrhunskim uspjehom, a unatoč brojnim ograničenjima u proizvodnji tvornica u Češkoj tokom 2021. isporučila je europskim kupcima više od 150.000 primjeraka.

U proteklim mjesecima rijetki su imali priliku izabrati svoj novi Tucson i odvesti ga odmah, bez čekanja – a napokon se otvorila mogućnost da domaći Uvoznik dopremi određenu količinu vozila na lager.

Posebna serija „N-Line Limited Edition“ dostupna je u ograničenoj količini od samo 50 kom, a ponuđena je do isteka zalihe bez mogućnosti za dodatne narudžbe – obzirom da se radi o radi o paketu koji do sada nije bio raspoloživ.

Pogonsku grupu čini fenomenalan benzinac 1.6 T-GDi sa 150 KS, a opremljen je tehnologijom Mild-Hybrid 48V i uparen sa automatskim mjenjačem 7-DCT. Izvedba je koja odlično pristaje Tucsonu i vrlo čest je izbor kupaca.

Poseban styling paketa „N-Line“ vrlo je izražajan obzirom da svi rubni detalji karoserije dolaze u boji vozila (donje obloge na vratima i zaštitni rubnjaci na blatobranima, kao i donji dijelovi branika). Izgled prednjeg i zadnjeg dijela vozila naglašen je agresivnijim difuzorima za zrak, a sličan stil prati i krovni spojler na vratima prtljažnika, te posebno oblikovana parametrijska prednja maska sa sakrivenim dnevnim svijetlima. Atraktivni aluminijski naplaci u dimenziji 19 cola su dvobojni – a karakteristična letvica od brušenog aluminija koja se nalazi iznad bočnih prozora izvedena je u lak-crnoj boji, te se nadovezuje na vanjske retrovizore lakirane u jednakom tonu.

N-Line unutrašnjost sa sjedalima od brušene kože posebno je dojmljiva, tu su sportski volan i aluminijske pedale, te diskretne dekoracije u crvenoj boji.

Za kreiranje posebne izvedbe „N-Line Limited Edition“ kao osnova odabran je redovni paket STYLE i nadograđen kvalitetnim elementima sa liste dodatne opreme, a uključuje:

  • Navigacijski audio sustav sa dodirnim zaslonom 10.25 inča
  • Panoramski stakleni krov sa otvaranjem prednjeg dijela
  • Winter pack grijani obruč volana i prednja sjedala
  • Električno podešavanje vozačevog sjedala
  • Prednji senzori za pomoć pri parkiranju
  • Unutrašnji retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem

HYUNDAI TUCSON N-Line Limited Edition raspoloživ je u nekoliko varijanti metalik boja, gdje se osobito ističe siva Shadow Gray – posebna nijansa rezervirana samo za N-Line seriju.

Prodajna cijena sa svom dodatnom opremom i obračunatim porezima iznosi 281.000 kn, a uvjeti vrijede od 20.12.2021. do isteka zalihe.

ISPORUKA ODMAH!