Hyundai Tucson dostupan i u atraktivnoj N-Line izvedbi

Large 9bc0d8d2 669b 4f31 9566 ada52863826c
Povratak na novosti

Hyundai „N-Line“ Obitelji pridružuje se i novi Tucson, od sada dostupan uz poseban styling.

Pred koju godinu uvedena je „N-Line“ serija premijerno predstavljena na modelu Hyundai i30, kao tvornička tuning opcija za sve entuzijaste koji žele unikatan utomobil sa originalnim dizajnerskim potpisom.  

Odličan interes kupaca za Hyundai i30 N-Line bio je poticaj da se „N-Line“ odijelo skroji i za ostale Hyundai modele, pa je tako i potpuno novi Hyundai Tucson predstavljen u ovoj izvedbi. I izgleda zaista impresivno!

Uz naglašene linije karoserije koje obilježavaju i standardni Hyundai Tucson – „N-Line“ donosi zaštitne bočne obloge lakirane u boji vozila i atraktivne kotače u dimenziji 19 cola, što ostavlja izuzetno otmjen vizualni dojam. U posebnom stilu izvedeni su prednji i zadnji branik izražajnim difuzorima za usmjeravanje zraka, kao i spojler na vratima prtljažnika. Kao opcija ponuđena je i dvobojna izvedba karoserije sa crnim krovom, te lak-crnim letvicama oko prozora što se odlično nadopunjuje uz prednju masku izvedenu u boji tamnog kroma.

Ekskluzivno uređena unutrašnjost obilježena je sportskim sjedalima presvučenim brušenom kožom uz crvene prošave, a slični detalji prisutni su na obruču volana i konzoli oko mjenjača. Neizostavan detalj su i aluminijske pedale (gas/kočnica/spojka), te odmarač za lijevu nogu.

„N-Line“ tvornička tuning izvedba može se naručiti kao nadogradnja na redovne pakete „Premium“ ili „Premium plus“ uz sve raspoložive motore.

Hyundai Tucson N-Line dostupan je za naručivanje od ožujka 2021.