KRALJEVSKA PONUDA za Hyundai Tucson!

Large d5ee4845 7b9d 42cf a9c5 2091c71c82f7
Povratak na novosti

Od ožujka su dostupni posebni uvjeti kupnje za sva vozila dostupna sa lagera.

Akcija KRALJEVSKA PONUDA koja proteklih mjeseci bilježi odlične prodajne rezultate za hit-model Hyundai Kona - sada je dostupna i za popularni SUV Hyundai Tucson. U akciju je uključena iznimno bogata izvedba opreme "Vatrena Edicija" pogonjena novim diesel motorom 1.6 CRDi u izvedbama snage 115 KS ili 136 KS. Posebnost ove verzije je moderan Mild-Hybrid 48V sustav sa dodatnom električnom snagom koja pomaže u zahtjevnijim uvjetima vožnje, a ujedno značajno utječe na ekološke karakteristike i smanjuje potrošnju goriva.

Kako bi ponuda zaista bila "Kraljevska" - Hyundai se pobrinuo svakom Kupcu osigurati poseban tretman, pa umjesto Kupca plaća baš sve troškove koji se pojavljuju u postupku registracije vozila.

Hyundai Tucson - KRALJEVSKA PONUDA uključuje:

·         Policu obveznog osiguranja Allianz

·         Policu full-kasko osiguranja Allianz

·         Godišnji porez na motorna vozila

·         Uslugu prve registracije vozila

Prva registracija ne uvjetuje odlazak vozila na stanicu za tehnički pregled, ali podrazumijeva plaćanje naknade za ceste, kao i ekološku naknadu, kao i izdavanje registracijskih pločica, te prometne dozvole - što također plaća Hyundai u ime Kupca. Dakle, osim cijene vozila koju plaća - Kupac nema apsolutno nikakvih dodatnih troškova koji se obično pojavljuju u procesu stavljanja vozila u promet i ostvaruje uštedu od najmanje 9.000 kn!

Uvjeti akcije traju od 11.03.2020. i važe za ograničenu količinu vozila do isteka zalihe, a sva vozila sa lagera isporučiva su odmah.

Za više informacija kontaktirajte prodaju vozila na tel. 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr

 

POSEBNA PONUDA ZAKLJUČENA JE 18.06.2020.