Hyundai Kona - KRALJEVSKA PONUDA!

Large d48cd749 4d7c 4a5f a6b7 0b7396536284
Povratak na novosti

Ponovno su aktivni posebni uvjeti kupnje uz uštedu najmanje 7.500 kn!

Radi iznimnog interesa za model Kona u prošloj godini - Hyundai je od veljače ponovno omogućio kupnju uz odlične pogodnosti u sklopu akcije KRALJEVSKA PONUDA. Da bi ponuda zaista bila "Kraljevska" - Hyundai se pobrinuo svakom Kupcu osigurati poseban tretman, pa umjesto Kupca plaća baš sve troškove koji se pojavljuju u postupku registracije vozila.

Hyundai Kona - KRALJEVSKA PONUDA uključuje:

·         Policu obveznog osiguranja Allianz

·         Policu full-kasko osiguranja Allianz

·         Godišnji porez na motorna vozila

·         Uslugu prve registracije vozila

Prva registracija ne uvjetuje odlazak vozila na stanicu za tehnički pregled, ali podrazumjeva plaćanje naknade za ceste, kao i ekološku naknadu, kao i izdavanje registracijskih pločica, te prometne dozvole - što također plaća Hyundai u ime Kupca. Dakle, osim cijene vozila koju plaća - Kupac nema apsolutno nikakvih dodatnih troškova koji se obično pojavljuju u procesu stavljanja vozila u promet i ostvaruje uštedu od najmanje 7.500 kn!

Akcijska vozila dostupna su uz benzinski motor 1.0 T-GDi (120 KS), a moguće je izabrati pakete opreme TAKEit, LIVEit, DRIVEit ili DESIREit. Uvjeti akcije traju od 17.02.2020. i važe za ograničenu količinu vozila do isteka zalihe, a sva vozila sa lagera isporučiva su odmah.

Za više informacija kontaktirajte prodaju vozila na tel. 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr