Hyundai i20 - KRALJEVSKA PONUDA!

Large be97da63 9cd4 4e91 805f ee1c47129876
Povratak na novosti

Posebni uvjeti kupnje donose uštedu od najmanje 6.000 kn!

Ponovno otvaranje salona nakon pet tjedana "COVID-pauze" Hyundai je odlučio prigodno obilježiti posebnim akcijskim uvjetima za sve modele. Hyundai i20 također je uključen u ovu priču i dostupan za kupnju uz odlične pogodnosti u sklopu akcije KRALJEVSKA PONUDA. Da bi ponuda zaista bila "Kraljevska" - Hyundai se pobrinuo svakom Kupcu osigurati poseban tretman, pa umjesto Kupca plaća baš sve troškove koji se pojavljuju u postupku registracije vozila.

Hyundai i20 - KRALJEVSKA PONUDA uključuje:

·         Policu obveznog osiguranja Allianz

·         Policu full-kasko osiguranja Allianz

·         Godišnji porez na motorna vozila

·         Uslugu prve registracije vozila

Prva registracija ne uvjetuje odlazak vozila na stanicu za tehnički pregled, ali podrazumijeva plaćanje naknade za ceste, kao i ekološku naknadu, kao i izdavanje registracijskih pločica, te prometne dozvole - što također plaća Hyundai u ime Kupca. Dakle, osim cijene vozila koju plaća - Kupac nema apsolutno nikakvih dodatnih troškova koji se obično pojavljuju u procesu stavljanja vozila u promet i ostvaruje uštedu od najmanje 6.000 kn!

Akcijska vozila dostupna su uz benzinski motor 1.2 CVVT (84 KS) ili 1.0 T-GDi (100 KS), a moguće je izabrati pakete opreme TREND, COMFORT, STYLE ili VATRENA EDICIJA. Uvjeti akcije traju od 23.04. - 31.08.2020. i važe za ograničenu količinu vozila do isteka zalihe, a sva vozila sa lagera isporučiva su odmah.

Za više informacija kontaktirajte prodaju vozila na tel. 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr