Hyundai Tucson Vatrena Edicija - ušteda 20.000 kn

Hyundai Tucson Vatrena Edicija - ušteda 20.000 kn

Vrhunski opremljen i još ekonomičniji sa novom tehnologijom Diesel Mild-Hybrid 48V

Uz osvježeni dizajn i nove pakete opreme koje je Hyundai ponudio prije nekoliko mjeseci - Tucson je i dalje pozicioniran kao jedan od vodećih modela u klasi. A posebno atraktivnim čini ga nova akcijska izvedba "Vatrena Edicija" koja je u prodaji od početka rujna.

Kao pogonski agregat dostupan je novi EURO6 diesel 1.6 CRDi sa snagom 115 KS ili 136 KS u kombinaciji sa inovativnom "Mild-Hybrid 48V" tehnologijom. Posebnost ove kombinacije je puno iskorištavanje potencijala diesel-motora uz laganu asistenciju elektro-motora u situacijama kada je potrebna dodatna snaga (nagla ubrzanja i vožnja na usponima) kao i u uvjetima mirnijeg ritma vožnje gdje je smanjeno opterećenje (vožnja u gradu i na nizbrdicama). "Mild-Hybrid 48V" sustav tako omogućuje manju potrošnju goriva i bolju reakciju motora, a električna energija potrebna za njegov rad akumulira se prilikom kočenja i uz podršku diesel motora.

Hyundai Tucson "Vatrena Edicija" nakrcan je izdašnom količinom kvalitetne opreme među kojima su:

FULL-LED KRATKA I DUGA PREDNJA SVIJETLA, AUTOMATSKI DVOZONSKI KLIMA UREĐAJ, 6 ZRAČNIH JASTUKA, ABS+EBD+BAS+ESC+VSM SUSTAVI ZA POMOĆ PRI KOČENJU I STABILIZACIJI, DBC POMOĆ PRI SPUŠTANJU NA NIZBRDICI, HAC POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI, AUDIO SUSTAV SA 7.0 INČA DODIRNIM ZASLONOM U BOJI + 6 ZVUČNIKA, KAMERA ZA POGLED UNATRAG, ZADNJI PARKIRNI SENZORI, ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA, TEMPOMAT ZA ODRŽAVANJE STALNE BRZINE, BLUETOOTH SUSTAV TELEFONIRANJA, LED DNEVNA I POZICIJSKA PREDNJA SVIJETLA, LED ZADNJA SVIJETLA, DODATNO OSVJETLJENJE PRI SKRETANJU, PREDNJA SVIJETLA ZA MAGLU, DALJINSKO ZAKLJUČAVANJE + PROTUPROVALNI ALARM, EL. POKRETANI PREDNJI I ZADNJI PROZORI, EL. PODESIVI I GRIJANI RETROVIZORI SA EL. SKLAPANJEM, OBRUČ VOLANA I RUČICA MJENJAČA OBLOŽENI KOŽOM, SJEDIŠTE VOZAČA PODESIVO PO VISINI I LUMBALNO, FLEX-STEERING SUSTAV PODEŠAVANJA OTPORA VOLANA, ATERMIČKI PREDNJI VJETROBRAN SA UV-FILTEROM, DODATNO ZATAMNJENA ZADNJA STAKLA, ALUMINIJSKI KROVNI NOSAČI, ALUMINIJSKI NAPLACI + GUME 225/55 R18

Osim sadržajnog i bogatog paketa opreme kakav nije dostupan u redovnoj ponudi - posebnost izvedbe "Vatrena Edicija" je i ekstra bonus od čak 20.000 kn!!

  • TUCSON Vatrena Edicija 115 KS - redovna cijena 209.990 kn / AKCIJA 189.990 kn
  • TUCSON Vatrena Edicija 136 KS - redovna cijena 218.990 kn / AKCIJA 198.990 kn

Uz standardnu bijelu boju na raspolaganju je i sedam metalik nijansi sa doplatom +3.900 kn. Akcijska ponuda odnosi se na limitiranu količinu od 100 vozila i važi od 06.09.2019. do isteka zalihe, a ne može se kombinirati sa ostalim pogodnostima iz redovne ponude.

Za više detalja kontaktirajte prodaju vozila na tel: 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr

Galerija slika

Novosti

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Sa prvim danima jeseni započeo je projekt rekonstrukcije prodajnog salona. Opširnije >

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

U prvih 6 mjeseci tekuće godine - hrvatskim kupcima isporučeno je čak 550 primjeraka hit model... Opširnije >

Salonska vozila

Naša lokacija

NAŠA LOKACIJA - Ul. Jablanova bb, 31000 Osijek