Hyundai i20 Vatrena Edicija - ušteda 8.000 kn

Hyundai i20 Vatrena Edicija - ušteda 8.000 kn

Gradski šminker od rujna je ponuđen sa novim paketom opreme i dvobojnom karoserijom!

Dugogodišnja suradnja branda Hyundai sa brojnim svjetskim Nogometnim institucijama okrunjena je prošlogodišnjim partnerstvom i sa Hrvatskim Nogometnim Savezom. A kako bi se prisjetili i obilježili fenomenalan uspjeh Nogometne reprezentacije koji je lani oduševio naciju - Hyundai je pripremio posebno atraktivnu izvedbu modela i20 u hrvatskim nacionalnim bojama (crvena-bijela-plava). Baš takvi su svi primjerci iz ekskluzivne serije "Vatrena Edicija" a posebnost je i dvobojna karoserija sa lak-crnim krovom, što pretvara Hyundai i20 u jedan od najatraktivnijih automobila u klasi.

HYUNDAI i20 Vatrena Edicija kombinira poseban vanjski izgled i ugodno unutarnje uređenje, a uz to donosi i ekstra bonus od 8.000 kn!!

Uz razumno bogatu opremu koju posjeduje već i najosnovniji paket...

KLIMA UREĐAJ, 2 PREDNJA + 2 BOČNA ZRAČNA JASTUKA + 2 BOČNE ZRAČNE ZAVJESE, ABS+EBD POMOĆ PRI KOČENJU, BB POJAČIVAČ SILE KOČENJA, ESC+VSM KONTROLA STABILNOSTI, HILL-HOLDER POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI, DALJINSKO CENTRALNO ZAKLJUČAVANJE + PROTUPROVALNI ALARM, EL. POKRETANI PREDNJI PROZORI, EL. PODESIVI RETROVIZORI, PUTNO RAČUNALO + MJERAČ VANJSKE TEMPERATURE, MULTIFUNKCIJSKI VOLAN (KOMANDE ZA AUDIO SUSTAV), AUTOMATSKO ZAKLJUČAVANJE U VOŽNJI I OTKLJUČAVANJE U SLUČAJU SUDARA, SIGNALIZATOR ZA PROMJENU STUPNJEVA RPRIJENOSA, BOČNI ŽMIGAVCI INTEGRIRANI U RETROVIZORE, PREDNJA SVIJETLA SA ODGOĐENIM GAŠENJEM, SJEDIŠTE VOZAČA PODESIVO PO VISINI, OBRUČ VOLANA PODESIV PO VISINI I DUBINI, DJELJIV I PREKLOPIV NASLON ZADNJEG SJEDIŠTA, ISOFIX DRŽAČI ZA 2 DJEČJE SJEDALICE, TONIRANA STAKLA, COLOR-PAKET (RETROVIZORI I RUČKE NA VRATIMA U BOJI VOZILA), NADZOR TLAKA U GUMAMA

...izvedba "Vatrena Edicija" dodatno je obogaćena brojnim kvalitetnim detaljima:

EKSKLUZIVNA DVOBOJNA KAROSERIJA, AUDIO UREĐAJ SA 7.0 INČA DODIRNIM ZASLONOM U BOJI, KAMERA ZA POGLED UNATRAG, AUTOMATSKO PALJENJE I ODGOĐENO GAŠENJE GLAVNIH SVIJETALA, VANJSKI RETROVIZORI U LAK-CRNOJ BOJI, BLUETOOTH SUSTAV TELEFONIRANJA SA PREPOZNAVANJEM GLASA, PREDNJA SVIJETLA ZA MAGLU, OBRUČ VOLANA I RUČICA MJENJAČA OBLOŽENI KOŽOM, STROPNI PRETINAC ZA NAOČALE I SVIJETLO ZA ČITANJE, OSVIJETLJENA OGLEDALA NA PREDNJIM SJENILIMA ZA SUNCE, DODATNO ZATAMNJENA ZADNJA STAKLA, USB PUNJAČ, VISINSKO PODEŠAVANJE SIGURNOSNIH POJASEVA, 4 ZVUČNIKA, ALUMINIJSKI NAPLACI + GUME 195/65 R16

  • HYUNDAI i20 Vatrena Edicija - redovna ponuda 105.990 kn / AKCIJA 97.990 kn

Pogonsku jedinicu čini provjereni 1.2 Dual-CVVT benzinski motor sa snagom 84 KS kojem je vrlina iznimna štedljivost uz prosječnu potrošnju od 5,5 l. U akciju je uključena limitirana količina od 70 vozila, a posebni uvjeti kupnje važe od 06.09.2019 do isteka zalihe.

Za više detalja kontaktirajte prodaju vozila na tel: 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr

Galerija slika

Novosti

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Sa prvim danima jeseni započeo je projekt rekonstrukcije prodajnog salona. Opširnije >

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

U prvih 6 mjeseci tekuće godine - hrvatskim kupcima isporučeno je čak 550 primjeraka hit model... Opširnije >

Salonska vozila

Naša lokacija

NAŠA LOKACIJA - Ul. Jablanova bb, 31000 Osijek