Dobar kao staro vino - Hyundai i40

Dobar kao staro vino - Hyundai i40

Od sada je u ponudi sa novim diesel motorom i još bogatijim paketima opreme!

Iako iza sebe ima već nekoliko godina tržištnog staža, još uvijek je oku privlačan i dovoljno moderan za uspješno konkuriranje među mlađim suparnicima. Zavidni prodajni rezultati u većini europskih zemalja dovoljan su argument zbog kojeg je Hyundai odlučio da zamjena novim modelom u ovom trenutku nije potrebna.

Stoga u novu 2019. modelsku godinu Hyundai i40 ulazi sa minimalnim dizajnerskim razlikama, ali u tehničkom smislu značajno modificiran. Svakako najvažniji detalj je potpuno novi dieselski motor 1.6 CRDi kojeg Hyundai koristi u još nekim modelima, a zadovoljava sve najstrože ekološke kriterije propisane novim WLTP sustavom mjerenja potrošnje i ispušnih plinova. U standardnoj izvedbi razvija 115 KS, dok je za domaće kupce ponuđena isključivo jača opcija sa 136 KS koju krasi izdašan okretni moment od 320 Nm. Uz standardni ručni mjenjač sa šest brzina, posebnost ove opcije je i dostupnost odličnog automatskog mjenjača 7-DCT, sa sedam brzina.

Kako i priliči limuzini poslovne klase serijska oprema je prema "Hyundai recepturi" iznadprosječno bogata, pa već osnovni paket "Classic" nudi 7 zračnih jastuka, automatsku klimatizaciju, kišni senzor za upravljanje brisačima, električnu parkirnu kočnicu i pomoć kod kretanja na uzbrdici, tempomat, bluetooth, led svijetla za maglu, aluminiske naplatke i novi audio sustav sa preglednim dodirnim zaslonom od 7.0 inča. Na izbor stoje još dva sadržajnija paketa "Comfort" i "Style" koji su složeni po mjeri zahtjevnijih kupaca.

Hyundai i40 i dalje je ponuđen kao klasična limuzina sa 4-vrata u dužini 4,74 m - a tu je i super atraktivna karavanska verzija sa 5-vrata u dužini 4,77 m. Vrlina obje izvedbe je golemi prtljažnik zapremine od gotovo 600 litara, idealan za Vlasnike i Vlasnice koji vole na put ponijeti baš sve iz ormara. Za vrhunsku udobnost putnika zaslužan je ne zavisni Multi-Link zadnji ovjes u kombinaciji sa izdašnim osovinskim razmakom od 2,77 m. Čvrstoču kaoreserije i brigu o zaštiti u slučaju sudara naglašava masa vozila od 1580 kg, čime Hyundai i40 potvrđuje rejting jednog od najsigurnijih automobila u klasi.

Svrha i namjena ovakvog automobila je vožnja... i samo vožnja, pa upravo u tim uvjetima najbolje pristaje odličan Hyundai jamstveni paket sa potpunim pokrićem u periodu 5 Godina / Bez Ograničenja km, koji podrazumijeva i besplatnu asistenciju na cesti za cijelo vrijeme trajanja jamstva.

Da bi priča bila uspješna kao i do sada - Hyundai i40 ponuđen je uz iznimno povoljnu cijenu koja kreće od 169.990 kn, a u domaćim salonima nalazi se od sredine prosinca 2018.

Za više informacija kontaktirajte prodaju na tel: 031 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr

Galerija slika

Novosti

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Sa prvim danima jeseni započeo je projekt rekonstrukcije prodajnog salona. Opširnije >

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

U prvih 6 mjeseci tekuće godine - hrvatskim kupcima isporučeno je čak 550 primjeraka hit model... Opširnije >

Salonska vozila

Naša lokacija

NAŠA LOKACIJA - Ul. Jablanova bb, 31000 Osijek