Hyundai i10 Color Edition - posebna ponuda

Hyundai i10 Color Edition - posebna ponuda

U posebnoj ponudi je čak 5 boja unutrašnjosti i ekstra bogata oprema za samo 73.990 kn!!

Gotovo 15 cm veća dužina i skoro 5 cm veća širina u odnosu na izravne suparnike s punim pravom modelu Hyundai i10 donosi titulu lidera prostranosti među mališanima. Najveća karoserija u klasi ujedno je doprinos udobnosti vožnje i komocije za putnike, pa je osjećaj za volanom kao u automobilu više kategorije - što su potvrdili i brojni automobilski novinari.

Vedar duh i vesel karakter gradskog jurišnika Hyundai je odlučio dodatno naglasiti novim izvedbama unutrašnjeg uređenja, pri čemu je već u početnom paketu "Color Edition" moguće dobiti dvobojni styling. Ranije je ova opcija bila rezervirana isključivo za najskuplji model, a sada dolazi bez ikakve nadoplate. Crvena, Narančasta, Plava i Bež dekoracija u kombinaciji sa jednobojnom crnom opcijom stoje na izbor uz bilo koji paket opreme.

U posebnoj promotivnoj ponudi "COLOR EDITION" dostupna je ograničena količina vozila:

  ** 1.0 CVVT Color Edition = 73.990 kn

Paleta boja za karoseriju nudi 2 standardne nijanse (bijela i crvena) bez nadoplate ili 7 nijansi metalik uz doplatu 1.990 kn.

Bogati paket "Color Edition" osim atraktivnog izgleda unutrašnjosti sadrži i baš sve što moderan automobil treba imati: KLIMA UREĐAJ, 6 ZRAČNIH JASTUKA, ABS+EBD POMOĆ PRI KOČENJU, ESP KONTROLA STABILNOSTI, DALJINSKO ZAKLJUČAVANJE + PROTUPROVALNI ALARM, EL. OTVARANJE PREDNJIH PROZORA, PUTNO RAČUNALO, AUDIO SUSTAV (RADIO + USB), SJEDIŠTE VOZAČA SA PODEŠAVANJEM PO VISINI, OBRUČ VOLANA SA PODEŠAVANJEM PO VISINI, DNEVNA PREDNJA SVIJETLA... i uvijek dolazi u izvedbi sa 5-vrata.

Usprkos povećanju poreznih opterećenja radi usklađivanja sa novim WLTP pravilnikom o mjerenju potrošnje goriva i ispušnih plinova - proizvođač je odlučio da Hyundai i10 ostane jednako povoljan kao i do sada. Prodajni uvjeti usklađeni su sa novim Trošarinama i vrijede od 02.01.2019.

Više informacija potražite na tel: 031/ 298 044 ili e-mail: prodaja@kotromanovic.hr

Galerija slika

Novosti

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Velika obnova i proširenje objekta AC Kotromanović

Sa prvim danima jeseni započeo je projekt rekonstrukcije prodajnog salona. Opširnije >

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

Hyundai i Kona osvajaju domaće ceste

U prvih 6 mjeseci tekuće godine - hrvatskim kupcima isporučeno je čak 550 primjeraka hit model... Opširnije >

Salonska vozila

Naša lokacija

NAŠA LOKACIJA - Ul. Jablanova bb, 31000 Osijek