O nama

Auto Centar Kotromanović je privatna tvrtka osnovana još 1992. godine, a osnivač i jedini vlasnik je Zoran Kotromanović. Kroz godine poslovanja tvrtka se profilirala u vrlo uglednu servisnu radionicu specijaliziranu za karoserijske popravke.

Osnovnu djelatnost u servisu predstavljaju limarske i lakirerske usluge koje obavljamo kompletno, te uz korištenje suvremenih metoda i opreme. Preseljenjem u potpuno novi objekt na lokaciji u osječkoj Industrijskoj zoni, od 2005. godine – otvorili smo i poseban odjel automehanike u sklopu kojeg vršimo servisiranje za sve marke vozila. Automehanika raspolaže sa modernim uređajima za elektronsku dijagnostiku što nam omogućuje da u sklopu našeg centra možemo realizirati i najzahtjevnije intervencije na vozilima.

Od ljeta 2011. postali smo ovlašteni zastupnik za brand Hyundai i na taj način zaokružili svoju poslovnu filozofiju. Dugoročni ciljevi i uporan rad po načelu "ne kreditiraj razvoj, nego investiraj profit" – višestruko su isplativi, jer je tvrtka Auto centar Kotromanović sve investicije ostvarila isključivo vlastitim sredstvima i posluje u vlastitm prostorima. Povjerenje i reputacija koje uvažavamo od naših klijenata i poslovnih partnera, motivacija su nam i poticaj da svaki novi projekt gradimo sustavno i kvalitetno.

Kraj 2014. godine obilježen je početkom suradnje i sa markom Seat, a kao ovlašteni zastupnik ponudili smo sve prodajne i servisne usluge dosadašnjim vlasnicima i potencijalnim novim kupcima. Španjolski proizvođač prema svojoj poziciji u Volkswagen koncernu poznat je po sportskim modelima i orjentiran prema publici kojoj automobil nije samo prijevozno sredstvo i zaista uživaju u vožnji - što u potpunosti odgovara temperamentu Kotromanović Seat Team-a.

Mnogi su stručnjaci jednoglasni – "posao čine ljudi", a upravo ljudi u našem timu su najveća vrijednost naše tvrtke. Edukacije i školovanja koje stalno provodimo sa našim zaposlenicima, te stalan kontakt sa novim tehnologijama i vještinama – jamstvo su da sve usluge koje nudimo budu na maksimalnom nivou.

Naše usluge

 • HYUNDAI – ovlašteni zastupnik za prodaju i servis vozila
 • SEAT - ovlašteni zastupnik za prodaju i servis vozila
 • automehanika i elektronska dijagnostika
 • prodaja rezervnih dijelova i dodatne opreme
 • podešavanje geometrije ovjesa
 • limarija i lakirnica
 • vučna služba
 • sportske dorade na vozilima

 

Zoran Kotromanović - direktor


Svestrani je automobilist i zaljubljenik u sva vozila na 4 kotača. Krajem 90-ih već je posjedovao nekoliko karting-bolida kojima je redovito trenirao, a kruna vozačke karijere bilo je višegodišnje aktivno natjecanje u Škoda Octavia Cup-u. 

U periodu od 2003. – 2006., svoje vozačko iskustvo odmjeravao je sa brojnim zvučnim imenima domaćeg autosporta, poput Nike Pulića i Roberta Bradarića. Unatoč skromnom budžetu vlastitog tima AMD Osijek nedostatnom za treninge i kvalitetne pripreme, ostvario je zavidne rezultate i uspjevao držati korak sa vodećima. 

Automobilizam je iznimno skup i organizacijski zahtjevan sport, pa je s krizom koja je zahvatila i taj segment drušva – unatrag nekoliko godina prestao sa aktivnim utrkivanjem.

 

Naš tim

 • Nenad Kadović - voditelj limarije (i certificirani majstori: Kristijan Husnjak, Đuro Brkanić, Ivica Ivanović, Matej Grgić)
 • Adnan Glibanović - voditelj lakirnice (i certificirani majstori: Emanuel Jurjević, Miroslav Kremer, Željko Starčević)
 • Vinko Škrobar - voditelj servisa vozila i rezervnih dijelova (i certificirani majstori: Dušan Lazić, Alen Hećimović, Zvonimir Lijak)
 • Klara Ljulj - voditelj prodaje vozila Seat
 • Dražen Sensendorfer - voditelj prodaje vozila Hyundai

Galerija slika